Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Připrav se na nejlepší půlmaraton v životě!

Salming Tým 0

Chystáte se příští rok na svůj úplně první půlmaraton, anebo byste rádi na této trati vylepšili svůj osobní rekord? Pomůžeme vám váš cíl splnit! Připravili jsme pro vás tříměsíční běžecký program, během kterého vás provedeme všemi nástrahami, které tento náročný cíl obnáší a zaručujeme, že na jeho budete v nejlepší běžecké formě svého života.

V čem je náš program výjímečný?

Především individuálním přístupem ke každému z účastníků. I proto jsme omezili jejich maximální počet na 10 lidí, kterým se po celou dobu programu budou s maximální pečlivostí věnovat 2 zkušení běžečtí kouči našeho centra Salming Praha Pankrác – Michal Vítů a Simona Pancíř Švarcová.

Víme, jak rozdílný může být cíl si půlmaraton zaběhnout úplně poprvé, anebo ho dát například pod 90 minut. Víme, že zatímco pro někoho není problém absolvovat dva tréninky denně, tak další může mít problém vyhradit si na přípravu jednu hodinu párkrát do týdne. A víme, že udržet se v plné kondici a optimální tréninkové náladě po celé tři měsíce, je prakticky nemožné.

Na to vše jsme v rámci příprav našeho tréninkového programu mysleli a s každým z účastníků se chystáme pracovat tak, jako by byl právě on ten jediný, kterého připravujeme. Budeme po dobu tří měsíců vaším osobním trenérem.

Propozice, termíny, přihlášku a další důležité informace k programu najdete na stránce akce.salming.cz

V čem přesně spočívá individuální přístup našeho programu?

V prvé řadě v tréninkovém plánu ušitém skutečně na míru potřebám, možnostem a cílům každého z vás. Na úplný úvod si ověříme vaší aktuální běžeckou výkonnost a na jejím základě určíme reálný půlmaratonský cíl, ke kterému bychom měli společně směřovat. Následně sestavíme osobní tréninkový plán na celé tři měsíce, který by vás k němu měl dovést.

Jak už však píšeme výše, během tří měsíců se může stát leccos, takže objem tréninkových jednotek na daný týden s vámi budeme řešit vždy v neděli jemu předcházející. A to i s ohledem na vaše možnosti v daném týdnu a s ohledem na to, jak jste se cítili v předchozím týdnu a jak se vám v něm tréninkově dařilo. Touto metodou jsme schopní zohlednit například i výkyvy počasí nebo váš krátkodobý tréninkový výpadek z důvodu nemoci. Nemusíte se tak bát, že pokud pár tréninků vynecháte, bude s celým programem konec. Vždy budeme připraveni ho přizpůsobit.

Sdílení a komunikace

Z našich předchozích zkušeností s podobnými programy víme, jaký je efekt skupinově sdíleného cíle. A také, jak je důležitá komunikace, respektive možnost se kdykoliv na cokoliv zeptat.

Proto jsme do našeho programu zařadili podmínku, aby každý z účastníků měl k dispozici chatovací aplikaci Whatsapp. V rámci ní vytvoříme uzavřenou skupinu, kterou budou moderovat naši koučové, a ve které bude jednak možnost cokoliv prokonzultovat a zároveň sdílet své pocity z plnění tréninkového plánu.

A věřte nám, že není lepší psychické podpory, než když se dozvíte, že se někdo další se stejným cílem aktuálně potýká s podobnými pocity, jako máte vy sami.

Tři společné tréninky a další benefity

Popsali jsme si ty nejdůležitější součásti našeho programu, ale těmi samozřejmě nekončíme. Jeho dalším důležitým pilířem jsou i tři společné sobotní tréninky na atletické dráze v Praze. Během nich probereme běžeckou techniku, pořádně si zaběháme, a povíme si všechno, na co jste se báli zeptat on-line.

A další benefity? Tak ty už jsme vymýšleli hlavně proto, abychom vám program co nejvíce zpříjemnili. Startovné na cílový půlmaraton, kde celou přípravu zúročíte, je samozřejmostí. Nové běžecké boty a týmové funkční triko pak, věříme, hlavně vítanými doplňky.

Veškeré detaily a možnost registrace hledejte na akce.salming.cz

Tak co, půjdete do toho s námi?

Komentáře k článku "Připrav se na nejlepší půlmaraton v životě!":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *