Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nová kolekce běžeckého oblečení je tu!

Salming Tým 0

Letošní rok je vzhledem k celosvětové situaci obecně na novinky poměrně střídmý. O to více jsme rádi, že všechny naše fanoušky můžeme potěšit takovou novinkou, jakou je nová kolekce běžeckého oblečení!

Na letošní kolekci jsme si dali opravdu záležet. Pečlivě jsme vybírali každý kousek materiálu, a zvažovali každý funkční detail tak, aby všechny naše nové kousky oblečení splňovaly ty nejpřísnější standardy.

Stejně, jako při vývoji našich běžeckých bot, se snažíme o to, aby náš běžecký textil nebyl pouze tuctovou záležitostí, kterých v prodejnách najdete bezpočet. Naše nová kolekce oblečení je ušitá s maximálními ohledy na každý detail, používáme ty nejlepší funkční materiály a nároky jednotlivých typů oblečení probíráme s běžci a běžkyněmi z celého světa. Jsme přesvědčení, že díky tomu, je naše letošní kolekce běžeckého textilu ta nejlepší, se kterou jsme kdy přišli na trh.

Stojíme si za každým modelem, který v této kolekci nabízíme, ale pokud bychom měli jmenovat ty, na které jsme nejvíce hrdí, vybíráme tyto tři:

Ultralehké větrovky SAREK

Precizně zpracovaně větrovky, pro které jsme vybrali ty nejlepší funkční materiály. Jak pánský, tak dámský střih perfektně sednou, a pyšní jsme i na detaily v podobě laserem vyřezávaných ventilačních otvorů, magnetického upevnění kapuce nebo kombinace hladkého materiálu s pružnou síťovinou u pánského a unisex modelu.

trika SANDVIKEN a tílka PITEA

Nene, toto skutečně nejsou běžná funkční běžecká trika a tílka. Rozdíl v kvalitě, kterou tyto naše svrchní kousky oblečení nabízí, je poznat na první pohmat, a ještě více jejich kvality doceníte při jejich používání. Atypické střihy, které skvělé kopírují linii těla, lepené a kryté švy pro minimalizaci tření, ale hlavně úžasně lehký a výrazně perforovaný materiál, to vše je důvodem, proč obohatit váš šatník letního běžeckého oblečení.

legíny BJORKLIDEN

Jak pánská, tak dámská varianta elastických legín budou patřit mezi ty nejpohodlnější běžecké kalhoty na trhu. Použili jsme spíše lehčí a výborně elastický funkční materiál, všili jsme prvky pro zvýšení celkové mobility, a především obě verze obohatili o výborné funkční detaily. U pánské verze jsme například laserem perforovali ventilaci v oblasti lýtek, běžkyně potěší dvě solidně velké vnější kapsy v oblasti boků, které pojmou i mobilní telefon.

Kompletní přehled o novinkách běžeckého textilu si můžete udělat přímo v našem e-shopu:

Oblečení pro běžce

Oblečení pro běžkyně

Komentáře k článku "Nová kolekce běžeckého oblečení je tu!":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *