Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Nové modely běžeckých bot AW23

Salming Tým 0

Nezáleží jak dlouho. Nezáleží jak daleko. Vždy v pohodlí. Podzimní kolekce běžeckých bot je právě on-line! Přicházíme s novou barvou modelu Prime, se kterou zazáříš za každého počasí. Současně jsme představili i nový model Trail 2 se zcela přepracovaným svrškem, který solidně snížil váhu a celkově navýšil už tak optimální mix pohodlí a funkčnosti.

Salming Prime

Tlumení. Univerzálnost. Komfort. To jsou ve zkratce běžecké boty Salming PRIME. Tento model vznikl s jednoduchých a jasným cílem – dostat do každého vašeho běhu tolik pocitu pohodlí, kolik je jen možné. Všechny vlastnosti této objemové silniční boty jsou tomuto cíli přizpůsobeny. Počínaje velkorysou tlumící vrstvou z vylepšené prémiové směsi Recoil+, přes velmi pohodlný a přizpůsobivý svršek, až po jemné vnitřní polstrování, díky kterému budou vaše chodila jako v bavlnce.

Pokud hledáte maximálně pohodlnou botu pro delší běhy po tvrdém povrchu, Salming Prime jsou skvělou volbou!

Novinka v barvě „Spicy Orange“ je dostupná v pánském i dámském provedení.

Salming Trail 2

Pánské univerzální trailové boty Salming Trail 2 jsou novinkou podzimní sezóny 2023. Zcela přepracovávaná konstrukce svršku i nadále stojí na pohodlné a stabilní tlumící pěně Recoil a hlavně jedinečné podrážce Vibram MegaGrip.

Salming Trail 2 jsou dalším pokračovatelem úspěšného konceptu, který stojí a padá především s bezchybnou prémiovou podrážkou Vibram MegaGrip, která je opět připravena vám poskytnout skvělý grip i tam, kde byste to už nečekali. Oproti předchozí generaci dostaly Trail 2 zcela nový svršek, který solidně snížil váhu a celkově navýšil už tak optimální mix pohodlí a funkčnosti. Zaměřením je pak tento model stále tou univerzální trailovou botou, kterou se nemusíte bát vzít jak na dlouhý výběh v horách, tak na kratší proběhnutí podzimní plískanicí v „městské džungli“.

Samozřejmě i model Trail 2 je dostupný jak v pánském tak i dámském provedení.

VŠECHNY PRODUKTY NAJDETE ZDE

Komentáře k článku "Nové modely běžeckých bot AW23":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *