Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Salming Ranger – váš nový trailový parťák!

Salming Tým 0

I když to podle počasí kolikrát úplně nevypadá, jaro je v plném proudu, a to zároveň znamená, že se běžecký trh začíná plnit novinkami.

U nás v Salmingu je letos trochu specifický stav a skutečných novinek nebude tolik, jako bylo zvykem v posledních letech. Silniční modely našich běžeckých bot se tak dočkaly pouze barevných updatů a za jediným opravdu novým modelem musíme zamířit do nabídky trailové obuvi.

Staré známé v nové kabátě

Někteří z pamětníků si ještě možná vzpomenou na úplně první trailovou botu, se kterou kdy Salming přišel – model Salming Trail T1. V té době, v roce 2015, to byla zároveň naše jediná trailová bota v nabídce a prakticky obratem začala sbírat pozitivní reference napříč běžeckým trhem. Ceněná byla hlavně pro svou nízkou váhu, pohodlnost, dynamiku, univerzálnost a asi nejvíce za schopnost perfektně číst terén, po kterém běžíte. V následující letech jsme pak na trh uvedli ještě 2. a 3. generaci a tento úspěšný koncept přerušil až příchod prémiového modelu Salming Trail 5.

A nyní je čas na návrat! Vracíme se k úspěšnému konceptu, a pro letošní sezonu přinášíme novinku, která nese jméno Salming Ranger.

Běžecké boty Salming Ranger

Abychom neuvedli nikoho v omyl, Rangery samozřejmě nejsou přesnou kopií našeho původního modelu Trail T1. Pouze jsme si z něj vzali to nejlepší a přidali inovace, které vycházejí ze zkušeností, které jsme v posledních letech získali. A dle prvních ohlasů na nový model se nám podařilo přesně to, co jsme si přáli – dostat zpátky do naší nabídky trailové obuvi model s univerzální podrážkou, který nabízí perfektní pohodlí a zároveň vyniká skvělým citem pro terén, který byl tolik ceněný u původního konceptu.

Salming Ranger vs. Salming Trail T1

A v čem tedy tkví rozdíly mezi původní generací a současnou novinkou? Nejprve zmiňme to, co jsme se rozhodli ponechat v prakticky nezměněné podobě – kombinace podešve s univerzálním 4mm vysokým vzorkem z odolné pryže a mezipodešve vyplněné naší skvělou tlumící pěnou Salming RunLite™ je i v novém modelu Salming Ranger tím, čím si vás tato bota získá. Jedinečná kombinace tlumení, stability, citu pro terén a dynamiky, spolu s univerzální podrážkou vhodnou pro takřka jakýkoliv povrch, činí z Rangerů ideální volbu pro všechny vaše krátké až středně dlouhé trailové proběhnutí.

TIP: Podívejte se na kompletní nabídku letošních modelů Salming.

Zásadně jiný je pak už na první pohled svršek nového modelu. Oproti prošívanému svršku původní generace je svršek Rangerů téměř výhradně lepený a výrazně jsme přidali i na jeho polstrování. To je znát zejména po stranách boty a v oblasti jazyka, kde to svou funkčností ještě navíc podporují pružnější a silnější tkaničky. Všechna tato vylepšení ucítíte na své noze hned od prvního nazutí a pocit absolutního pohodlí vás neopustí ani po první dávce naběhnutých kilometrů.

Pokud vás naše novinka zaujala a chcete se dozvědět ještě více, můžete se podívat na naše videopředstavení, případně pročíst jejich popisek v našem e-shopu.

Komentáře k článku "Salming Ranger – váš nový trailový parťák!":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *