Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Salming Running 2022 – čekání je u konce!

Salming Tým 0

Žádnou informaci jsme v minulosti neměli připravenou tak dlouho jako tuto. A nikdy jsme nebyli více rádi, že vám konečně můžeme napsat, že nová kolekce běžeckých bot pro sezonu 2022 je tady! V průběhu posledních měsíců jsme si ukázali příběh na pozadí naší nové kolekce, postupně představili jednotlivé modely a umožnili prvním šťastlivcům vyzkoušet novinky PRIME a WARRIOR, které v červnu přišly v omezeném množství. Nyní je na čase, abychom si vše shrnuli.

Salming Running 2022 – 🇸🇪 The Swedish Comfort

Linkou, která nově propojuje všechny modely našich běžeckých bot je pověstné švédské pohodlí. Protože ne vždy jsou podmínky pro váš běh ideální, a ne vždy svítí slunce, chceme abyste měli jednu jistotu. A sice, že si vždy můžete obout něco super pohodlné – vaše běžecké boty Salming.

Modely Salming Running 2022

Salming Recoil Prime

Silniční objemové boty Recoil Prime jsou úplnou novinkou v naší nabídce a suverénně nejpohodlnější běžeckou botou, se kterou jsme kdy přišli na trh. Vysoká míra tlumení tvořená naší prémiovou pěnou Recoil+, bezešvý svršek z prodyšného polyesterového úpletu a odolná podrážka s univerzálním vzorkem, to je výčet nejdůležitějších vlastností tohoto nového modelu. Doporučujeme všem, kteří si žádají hlavně pohodlí, od začátečníků po zkušené ultraběžce.

Salming Recoil Warrior

Přímý pokračovatel v modelové řadě Salming Greyhound s kompletně přepracovaných svrškem – to je v kostce nový model Recoil Warrior. Velkorysé, avšak maximálně stabilní tlumení, tvořené aktivní prémiovou směsí Recoil a precizní podrážka Vibram XS Trek, to jsou dva hlavní prvky, které byly ceněné už na předchozí generaci. Když k nim přidáte nový dvouvrstvý, funkční a hlavně pohodlný svršek, dostanete svižnou silniční objemovou botu pro váš každodenní trénink.

Salming Recoil Lyte

Náš silniční bestseller v novém kabátě. Tak by klidně mohlo znít kódové označení modelu Recoil Lyte, následníka našeho dlouhodobě nejúspěšnějšího a nejoblíbenějšího modelu enRoute. Ani nejnovější generace enRoutů své příznivce rozhodně nezklame. Stále se jedná o extra pohodlnou a flexibilní silniční objemovku, kterou si díky nízké váze a reaktivnímu tlumení nemusíte bát vzít ani na rychlý závod nebo tempový trénink.

Salming Recoil Trail

Léty prověřený koncept univerzální trailové boty, která nezklame při kratším výběhu v parku, ani při horských ultratrailech. I nejnovější generace našich Trailů, která navazuje na oblíbené „pětky“ a „šestky“ se pyšní především podrážkou s nepřekonatelným gripem Vibram MegaGrip a stabilním a pohodlným tlumením. Spolu se zcela přepracovaným svrškem tvoří botu, která bude opět patřit mezi ty nejpohodlnější a nejefektivnější trailové modely na trhu.

Tak co, jste připraveni vyzkoušet nejnovější švédský komfort a kvalitu?

Chci komfort!

Komentáře k článku "Salming Running 2022 – čekání je u konce!":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *