Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Salming Running 2022 – první informace

Salming Tým 0

Kdy už budou nové běžecké Salmingy? Chystáte něco nového? Fungujete ještě? Tyto a nespočet dalších otázek jsme od vás v posledních týdnech dostávali velmi často. A velmi často jsme na ně neuměli úplně dobře odpovědět. A speciálně za to bychom se vám teď rádi omluvili.  Věřte, že za tím nebyla naše laxnost nebo arogance. My jsme na vaše otázky prostě jen odpověď neznali.

Poslední dva roky byly pro nás vzhledem k celosvětovému dění velkou výzvou, se kterou jsme bojovali nejlépe, jak to jen šlo. Příprava nové běžecké kolekce vzala více času, než jsme si představovali i v těch nejhorších snech. Pracovali jsme tvrdě, nic jsme nepodcenili, ale přesto se vždy objevila nějaká překážka, která nám naši snahu zkomplikovala.

Dobrá zpráva je, že se ta snaha vyplatila a nová kolekce Salming Running 2022 bude! A při veškeré skromnosti můžeme říct, že to bude bez pochyb jedna z nejlepších běžeckých kolekcí, se kterou jsme kdy přišli na trh. Nebude to však hned a i nyní vás ještě musíme požádat o trochu vaší trpělivosti. Budeme se vám snažit to čekání v následujících týdnech co nejvíce zpříjemnit alespoň informacemi, na co vše se můžete těšit. Tak zůstaňte ve střehu!

Aktuální informace můžete sledovat na stránce SALMING RUNNING 2022.

Komentáře k článku "Salming Running 2022 – první informace":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *