Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Salming Running v roce 2020

Salming Tým 0

Obvykle je začátek jara pro běžeckou část naší firmy jedno z pracovně nejvytíženějších období. Postupně nám do skladu přichází nová kolekce, zaváží se obchody, finalizuje se marketing. Ale hlavně začíná to nejhezčí období, kdy jezdíme mezi vás běžce, ukazujeme vám všechny ty novinky a probíráme s vámi, na co všechno se můžete v této sezoně těšit. O to jsme díky současné situaci bohužel všichni ochuzeni, tak jsme pro vás připravili aspoň pár informací v rámci našeho blogu.

Jaké novinky přináší kolekce Salming Running SS20?

enRoute3
Nejzásadnější novinka je jasná – po třech letech se poprvé podstatněji mění naše ikona mezi silniční běžeckou obuví – model enRoute. Nikdy není snadné měnit něco, co podle všech ohlasů výborně funguje, a vždy hrozí riziko, že se změna nevydaří. My už teď ale můžeme s klidným srdcem říct, že se nám to s novými enRoute3 beze zbytku povedlo. Dokonce se nebojíme říct, že enRoute3 je skutečně ta nejlepší bota, kterou jsme kdy uvedli na trh.

Trail6
S naší trailovou novinkou je to podobné jako v případě silničního modelu enRoute. Předchozí model Trail5 je náš historicky nejoblíbenější trailový model, a tak jsme velmi zvědaví, jak se bude „šestkám“ dařit. Dle prvních ohlasů, které se nám z trhu vrací, jsme se vydali správným směrem. Změněná konstrukce svršku tohoto modelu přispívá k celkové pevnosti boty a stejně tak jejich šířka je nyní vhodnější pro větší spektrum běžců.

Greyhound
Jak už napovídá nezměněný název našeho silničního objemového modelu, u Greyhoundů nedošlo k na první pohled významným změnám. Náš vývojový tým však zareagoval na poměrně četné zprávy, že je jejich svršek příliš pevný, a modelová řada 2020 tak má svršek z o něco měkčího materiálu.

Speed8
Osmá generace našeho tempového silničního modelu na první pohled hraje pouze novými barvami. V jejích útrobách však došlo k dost podstatné změně – nově jsme se do jejich tlumení rozhodli přidat pěnovou směs s označením Recoil+. Oproti předchozí generaci by tak nové Speed8 měly nabídnout ještě větší dynamiku v každém vašem odrazu.

A jak tedy vypadá celá modelová řada pro rok 2020?

E-shop: Silniční modely jaro 2020

E-shop: Trailové modely jaro 2020

Komentáře k článku "Salming Running v roce 2020":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *