Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Spustili jsme registrace do běžeckých programů na rok 2023!

Salming Tým 0

V návaznosti na úspěšný první ročník našeho běžeckého programu „Nejlepší půlmaraton v životě“,  jsme pro vás připravili hned dva běžecké programy, které vyvrcholí v roce 2023. Krom druhého pokračování půlmaratonské výzvy vám nově nabídneme možnost připravit se s námi i na královskou maratonskou vzdálenost. Oba programy budou mít pod taktovkou kouči našeho běžeckého centra Salming Praha Pankrác – Michal Vítů a Simona Pancíř Švarcová.

Nejlepší půlmaraton v životě vol. 2

Chystáte se příští rok na svůj úplně první půlmaraton, anebo byste rádi na této trati vylepšili svůj osobní rekord? I tentokrát vám pomůžeme tento cíl splnit. Během téměř čtyřměsíčního tréninkového programu budete trénovat podle na míru sestaveného tréninkového plánu, zažijete sílu skupinového sdílení cílů a dozvíte se o sobě a své běhání spoustu nových informací. Vaše snažení pak vyvrcholí na startu Pražského půlmaratonu 2023, jehož startovné je součástí ceny programu.

 

Zaběhni maraton pod 4 hodiny

Běžecký program navazující na úspěšný projekt, na kterém jsme v posledních letech spolupracovali s běžeckým guru Milošem Škorpilem. I pod taktovkou našich koučů Michal a Simony se jeho účastníci mohou těšit především na komplexní pětiměsíční tréninkový plán, postavený tak, aby jim umožnil zaběhnout Pražský maraton 2023 pod magickou hranici 4 hodin. Velkým benefitem je pak i účast obou koučů jako osobních vodičů celé skupiny v rámci samotného závodu.

Propozice, termíny, přihlášku a další důležité informace k programu najdete na stránce akce.salming.cz

A v čem jsou naše programy výjimečné?

Individuální přístup

Kapacitu programů jsme záměrně omezili na 10 lidí, aby každý z účastníků dostal maximálně individuální přístup. Víme, jak je občas těžké kloubit trénink s běžným životem nebo, že v průběhu přípravy může přijít nemoc či zranění, které vás krátkodobě vyřadí. Vždy budeme připravení vám pomoci a po celou dobu být pro každého z vás osobním trenérem.

Skupinové sdílení společného cíle

Nejen během společných tréninků či přípravných závodů, ale i po celou dobu v rámci komunikace ve společné WhatsApp skupině poznáte sílu skupiny lidí, která míří ke stejnému cíli. Vzájemná psychická podpora, ale i prosté sdílení pocitů, vám ulehčí všechny nástrahy dlouhého tréninkové procesu.

Třešničkou na dortu je pak účast celé skupiny na samotném půlmaratonu, kdy poznáte sílu pocitu, že v tom nejste v den D sami. Na maratonské vzdálenosti je i účast obou našich koučů, kdy budou připraveni vést celou skupinu jako osobní vodičů na vytoužený čas.

Komunikace 24/7

Naši trenéři budou po celou dobu programu připraveni s vámi diskutovat jakoukoliv běžeckou otázku, která vás napadne. To oceníte zejména, pokud na čas z jakéhokoliv důvodu vypadnete z tréninkového procesu.

Tak co, půjdete do toho s námi?

Propozice / registrace půlmaraton

Propozice / registrace maraton

Komentáře k článku "Spustili jsme registrace do běžeckých programů na rok 2023!":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *