Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Salming stánek na Vinařském maratonu a Milada Runu

Michal Vítů 0

Bezmála dvě desítky zastavení čítá naše letošní běžecké Salming promo turné. Ačkoliv podzimní sezóna zvolna vrcholí, my ještě nekončíme!

Po návštěvě Spořické šestky v kraji severočeských uhelných dolů či hned týden nato kouzelně tajemné brány do Nízkého Jeseníku při olomouckém Ladermon Trailu se v sobotu 28.10. potkáme mezi jihomoravskými vinicemi.

Již osmý ročník Vinařského maratonu ve Velkých Bílovicích patří k oblíbeným závodům pokročilého podzimu. Běží se v sobotu dopoledne, trasa vede po smíšených cestách přímo mezi řádky vinné révy. Kdo si nevěří, může zvolit poloviční trasu.

V sobotu 28.10. bude prodejna Salming Praha Pankrác UZAVŘENA, těšíme se na vás na stánku ve Velkých Bílovicích během Vinařského maratonu.

Proč se rozhodně zastavit u našeho stánku?

Stejně jako po celý rok, i tentokrát si můžete na vlastní nohy a samozřejmě zcela zdarma vyzkoušet hned dvojici našich modelů, čerstvě inovované krosovky Recoil Trail 2, a samozřejmě novou generaci Recoil Prime, která se mimochodem pro tento typ závodu a běhání hodí naprosto znamenitě.

Pomineme-li zájem o naše testovací botníky, samozřejmě se můžete zastavit i jen tak, pro radu. Pokud cokoliv řešíte v souvislosti s běháním, či potřebujete rozptýlit předstartovní otázky či nervozitu, tohle všechno s vámi rádi rozebereme. Jestliže se o bílovickém závodě traduje jeho pohodová atmosféra, velice rádi k ní přispějeme i my.

Termíny akcí Salming stánek: sobota 28.10. Vinařský maraton, Velké Bílovice / sobota 9.12. Winter Milada Run, jezero Milada – Chabařovice

A pokud smutníte, že na Břeclavsko to máte přece jenom trochu z ruky, a vlastně ani takové dálky zatím neběháte, můžeme se potkat ještě 9. prosince na opačném konci republiky, při zimní verzi závodu Milada Run poblíž Ústí nad Labem.

Okolo chabařovického jezera se běží 12 respektive 5 kilometrů. Na základě osobní zkušenosti z loňska můžeme potvrdit, že těžko hledat příjemnější „zavírák“ běžecké sezóny. Ať už hodláte doopravdy ostře závodit, nebo se prostě dobře proběhnout. V obou výše zmíněných případech je vidět, že závod pořádají běžci pro běžce.

Těšíme se na viděnou!

Komentáře k článku "Salming stánek na Vinařském maratonu a Milada Runu":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *