Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Florbalová soutěž o roční sponzoring v hodnotě 20 000 Kč

Salming Tým 0

Je to tady! Salming Fantastic Team spouští neuvěřitelnou soutěž o roční sponzoring od značky Salming v hodnotě 20 000 Kč! A co je tím nejlepším na této soutěži? Vyhrát může každý, bez ohledu na to, zda jste zkušený florbalista, nebo se do tohoto sportu teprve zamilováváte.

Soutěž se skládá ze dvou soutěžních kol. V prvním kole se od vás očekává, že natočíte krátké video, ve kterém se prezentujete jako florbalista a ukážete nám, jak jste na tom s tímto sportem. Ze všech soutěžících budou vybráni tři hráči, kteří postoupí do finálového kola a budou mít šanci vyhrát roční sponzoring od značky Salming v hodnotě 20 000 Kč. A to není vše!

V rámci akce bude také meet and greet s našimi superhrdiny z Salming Fantastic Teamu a všichni hráči obdrží různé ceny od značky Salming. Navíc ve finálovém kole budou superhrdinové našeho týmu hrát roli poroty a rozhodnout o vítězi této fantastické soutěže.

Takže neváhejte a přihlaste se, protože soutěž je otevřená pro všechny, kteří milují tento sport a chtějí ukázat svou vášeň a nadšení pro florbal! Salming Fantastic Team Vás zve do této nezapomenutelné soutěže, kde se můžete ukázat, být součástí něčeho velkého a získat roční sponzoring od značky Salming v hodnotě 20 000 Kč.

Tuto neuvěřitelnou soutěž nechte utéct a přihlaste se hned teď! Kompletní pravidla soutěže a postup registrace najdete na stránce www.salmingstore.cz/vyzva

DŮLEŽITÉ INFORMACE:

  • 1. kolo soutěže probíhá od pondělí 13.3. do neděle 9.4.2023
  • vyhlášení 1. kola proběhne v pátek 14.4.2023
  • registrací do 1. kola se v případě postupu do druhého kola zavazujete k účasti na finálovém dni
  • 2. kolo – proběhne 10.6.2023 v Praze – pouze 3 výherci z prvního kola
  • registrací do soutěže souhlasíte s podmínkami soutěže

Chci soutěžit!

Komentáře k článku "Florbalová soutěž o roční sponzoring v hodnotě 20 000 Kč":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *