Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Filip Langer se spojil se značkou Salming

Salming Tým 0

Největší talent českého florbalu devatenáctiletý reprezentant Filip Langer bude minimálně následující dva roky používat vybavení švédské značky Salming.

„Máme obrovskou radost, že jsme se Filipem a jeho manažerem Honzou Koukalem na spolupráci domluvili“ říká k uzavřené spolupráci spolumajitel českého zastoupení značky Salming Václav Culka. „Vidíme ve Filipovi obrovský potenciál jak hráčský, tak lidský. Ve svém věku je jedním z nejlepších florbalistů u nás a zároveň má jasně nastavené sportovní i životní cíle. Je radost s takovou osobností spolupracovat“, uzavírá Culka.

Filip Langer se ve svých 15 letech stal nejmladším seniorským reprezentantem. V roce 2018 si zahrál na domácím světovém šampionátu v Praze, aby si v roce 2019 odskočil zpět do juniorské reprezentace, se kterou získal pro Českou republiku historicky první zlatou medaili z mistrovství světa! V uplynulé sezóně 2020/2021 nasbíral v Livesport Superlize 62 kanadských bodů (24+34) v 26 zápasech.

Po sezóně oznámil svůj odchod do nejvyšší švédské soutěže SSL, kde bude nastupovat za klub FBC Kalmarsund spolu s nejlepším hráčem světa Kimem Nilssonem. „Fakt, že Filip bude nastupovat a učit se od Kima Nilssona, byl jedním z klíčových argumentů, proč si vybral Kalmarsund“, uvádí Jan Koukal, Filipův manažer z agentury Sportegy. „Filip se netají tím, že jeho cílem je jednoho dne na trůnu nejlepšího hráče světa Kima vystřídat. Když člověk chce být nejlepší, musí se s nimi porovnávat. Možnost s Kimem trénovat a získávat od něj zkušenosti každý den pro Filipa bude tou nejlepší možnou školou a motivací“, neskrývá klientovy ambice Koukal.

„Jsem moc rád, že mi Salming projevil takovou důvěru a do spolupráce se mnou šel. Ohromně si vážím toho, že ve mně a v mou cestu věří. Já pevně doufám, že společně se Salmingem dosáhneme vytyčených cílů“, říká k nové spolupráci sám český reprezentant.

„Vysoké cíle, tvrdá práce a ambice jsou hodnoty, které jsou v DNA značky Salming. Ty samé hodnoty vidíme u Filipa Langera a proto věřím, že naše spolupráce bude úspěšná a dlouhodobá. Filip bude mít od nás kompletní servis a vybavení, včetně sálových a běžeckých bot“, dodává ke spolupráci Václav Culka. „Vzhledem k tomu, že Filip odchází hrát nejvyšší švédskou soutěž, je logické, že bude spolupracovat i se švédskou centrálou značky Salming“.

„Filip Langer je přesně ten typ hráče a člověka, který perfektně zapadá do toho, co děláme, do toho, v co věříme a chceme podporovat“, komentuje Filipův příchod Joakim Sandin, CEO Salming Sweden AB. „Chceme, aby se Filip v budoucnu stal naším ambasadorem č. 1 nejen ve florbale, ale i jako vzor atleta a sportovce. Sportovci jako Filip jsou pro nás inspirací a my uděláme vše proto, abychom jim pomohli k co nejlepším výkonům“.

Komentáře k článku "Filip Langer se spojil se značkou Salming":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *