Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Představení novinky – čepel Salming RAVEN

Salming Tým 0

Čepel Salming Raven je žhavou novinkou pro sezónu 2020/21! Buďte první, co s čepelí Raven vyběhnou na hřiště. Máte jedinečnou možnost koupit si čepel mezi prvními.

Limitovaná edice nové čepele Raven v originální barvě pouze pro nejrychlejší v Salming Mystery Boxu! Zakoupit ho můžete u našich florbalových partnerů!

Čepel Salming Raven

Samotná čepel patří mezi ty nejlehčí na trhu, váhově je srovnatelná s jejím předchůdcem. Svým prohnutím se Salming Raven podobá nejvíce bestselleru, čepeli Salming Quest 1.

Designérům se povedlo na jednu stranu snížit hmotnost, zachovali ale vysokou tuhost čeple při extrémních zatíženích. Tuto technologii nazývají The FeatherSystem™.

Uprostřed čepele na forhendové straně se nachází X3M Sweet Spot Technology™, které je ideálním místem pro vedení balonku i pro prudké a přesné střely.

Čepel je univerzální a velmi dobře se s ní tedy nahrává i střílí všemi typy střel – tahem, příklepem, golfem. Ve spektru čepelí Salming patří k rovnějším čepelím. Je tak ideální volbou pro hráče, kteří nemají rádi příliš zahnuté (Hawk) nebo rovné čepele (Raptor).

Klíčové vlastnosti:

  • univerzální čepel s malou konkávností
  • lehce předzahnutá špička, která umožňuje kvalitní práci s míčkem
  • vhodná pro široké spektrum hráčů
  • vychází z nejoblíbenější čepele Salming Quest 1
  • velmi dobře se s ní hraje jak forhendem tak backhendem

Materiály: Touch Plus, Touch, Endurance, BioPower
Hmotnost:
TP-68g, T-69g, E-72 g, BP-74g

Komentáře k článku "Představení novinky – čepel Salming RAVEN":

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *